Nyheter‎ > ‎

En vårlig hilsen...

lagt inn 8. apr. 2013, 11:29 av Nils Andre Olsen   [ oppdatert 8. apr. 2013, 11:34 ]

Dugnad på Hrani!
En ny spennende sesong er i vente hos oss i Hrani. Sesongen startet med en vinterlig opplevelse på Epona, men med 31 påmeldte ekvipasjer, 5 trivelige dommere, og med hjelp fra medlemmer ble det et stemningsfullt og trivelig stevne!
 
Nå planlegges det mange flotte stevner og aktiviteter for medlemmer i klubben og tilreisende.
 
Først ut er Kristoffer Utne Bjørke som holder gratis undervisning for alle medlemmer torsdag 18. april kl. 17.00-20.00. Her kan alle medlemmer og kommende medlemmer møte opp med hesten og få tips og råd for videre trening! Thomas Larsen og flere andre undervisere vil også være tilgjengelig utover sesongen! Se terminlisten 2013.

”Driv-In” stevnet 27.april blir neste aktivitet på listen! Et nytt og spennende konsept skal prøves ut! Her kan en ri alle kvalifiseringsdisiplinene, inkludert T1og V1. Gjennomføringen blir annerledes en andre stevner. En kommer til plassen, varmer opp og går til innpisker når en er klar! Les mer om gjennomføringen i invitasjonen på hrani.org. Her er bekreftet to islandske dommere og en norsk dommer! Navn droppes i løpet av få dager…

Klubbmesterskap blir i år avholdt 5.mai og vi håper på mange påmeldte ekvipasjer. Stevnet er et åpent kvalifiseringsstevne, men det er kun Hrani-ryttere som kan ri finaler og bli kåret som klubbmestere…

Videre denne sesongen skal flere stevner avholdes. St.Hans-stevnet 2013, Avlsvisning, NM 2013, Sørlandsmesterskap, Turheststevne og Unghestvisning er noe av det dere finner i årets terminliste! Dette betyr at klubben har behov for dugnadshjelp i forbindelse med forberedelser og gjennomføring. Medlemmene i Hrani leverte bl.a. et flott St.Hans 2012 og i år blir det enda flottere takket være dere! Mange lurer på hvordan Gladur i samarbeid med Hrani har tenkt til å gjennomføre NM2013. Hovedlinjene for samarbeidet er på plass, og Hrani er ansvarlig for anlegget, mens Gladur for dugnadsjobben.  

Dugnad på Hrani.

For at alt dette skal komme på plass trengs litt forberedelser! Hrani har i vinter jobbet med å få på plass en 300m passbane! Nå er alle parter enig og alle tillatelser gitt! Passbane på 300 meter blir lagt på den nordliggende langside (bak klubbhuset) hvor start blir ved gjerde i østlig hjørne, langs hele travbanen, over parkeringsplassen til Hrani og videre ut veien mot rundkjøringen. Selve banen blir 300 meter, men strekket kan utvides til over 450 meter ved å fortsette ut veien. Banen skal stå klar i første halvdel av mai!

For å komme i gang til stevnestart er det satt av to dager til dugnad. Lørdag 20.04.2013 er det klart for hogging av trær for å få på plass ny passbane. Vi får på plass en tømmerhogst maskin som legger ned trær og fjerner tømmer, så trenger vi medlemmer til å hjelpe med opprydding av kvister. Neste på programmet blir dugnad torsdag 25.04.2013. Forhåpentligvis er det meste av snø smeltet og det er tid for ”vårrengjøring”! Utekve, dommerboder, søppelrydding, rengjøring av klubbhus og generelt vedlikehold står på plakaten! Wenie Igland står for organisering av denne dugnaden, så spørsmål kan rettes til henne!

Vi ses på dugnad, og lykke til i 2013!

     

   

 

Comments