Nyheter‎ > ‎

Nytt medlemssystem i 2013!

lagt inn 30. okt. 2012, 08:02 av Nils Andre Olsen   [ oppdatert 30. okt. 2012, 17:08 ]
 
Norsk Islandshestforening vil i 2013 lansere et helt nytt system for administrering av medlemsregister og aktiviteter i organisasjonen. Systemet er allerede kjent for mange av klubbens og organisasjonens medlemmer via sporti.dk Sporti har de siste årene vært etablert i Danmark, og er skreddersydd for våre aktiviteter, noe som vi vil benytte til det fulle. Alle aktiviteter i Hrani vil fra nyåret 2013 flyttes fra lokal innkreving til sentral innkreving. Dette gjelder også medlemskontingent.
 
Hva betyr dette for deg?
I stede for at du betaler inn direkte på vår konto og blir registrert når innbetalingen kommer i posten til oss, gjerne 10 dager etter innbetaling, oppretter du nå en profil på sporti.no. Her betaler du medlemskapet med kort, og får en e-post som bekrefter innmeldingen med det samme! Her kan du også betale rytterlisens, påmelding til stevner , avlsutstillinger, unghetsevisninger m.v.
På denne måten får vi også registrert ditt mobiltelefonnummer og e-postadresse og har derfor mulighet til å sende deg viktig informasjon om klubben. En løsning som i dag ikke er på plass!
Vi applauderer NIHF, og ønsker det nye systemet hjertelig velkommen!
Les mer om sporti under ”Skjema” på www.hrani.org  Spørsmål kan rettes til leder.hrani@nihf.no  
 
Dette skriver NIHF om Sporti.no

Vår nye totalløsning for alle IT- tjenester vi trenger. Starter 1 jan 2013.

Norsk Islandshestforening har besluttet å innføre en ny IT-løsning for foreningen. Dette vil bli en stor forbedring og stor hjelp til medlemmer, lokallag, arrangører og NIHF. Vi har valgt å benytte oss av Sporti.dk sine tjenester. For Norge vil adressen sporti.no bringer dere inn til den norske siden som teknisk vil være sporti.dk/no

Sporti.no leverer en total-løsning for alle våres behov i et moderne samfunn. Sporti leverer

-Kontigentinnkreving

-Stevnepåmelding

-Betale rytterlisens.

-Påmelding til avlsutstillinger.

-Bestilling av stamboktjenester som eierskifte, bestilling av hestepass, føllanmeldelser, sprangsedler osv.

-Påmelding til kurs og seminar.

+ mye mer.

Vi starter 1 januar 2013 med Sporti og det som først vil skje er innbetaling av kontingent. Det er ca 15-20 lokallag som har skrevet kontrakt med NIHF som innkrever av kontingenten til deres lokallag. Dere kan enkelt klikke dere inn på Sporti.no og betale deres kontingent. Nærmere presentasjon av hvilke klubber dette gjelder kommer jeg tilbake til.

Dere som er medlemmer av lokallag som krever inn kontingenten selv vil få en giro eller lignende som før. Når deres lokallag sender inn medlemslistene til oss vil vi opprette dere i Sporti slik at alle tjenester blir tilgjengelig for dere også.

Dette blir en stor omveltning for oss alle, men en positiv en. Alle tjenester samlet på ett sted. Alle tjenester betales online med Visakort slik at arrangører, lokallag og Nihf sparer masse tid og penger, på den jobben det er å kreve inn penger for våre tjenester. Den tid og ressurser som blir overflødig vil komme alle medlemmer til gode med bedre tjenester og bedre økonomi til nye aktiviteter.

Her vil det følge mange linker etterhvert til forskjellige hjelpesider for dere som lurer litt på hvordan dette skal gjøres og hva Sporti er.

 

Comments